Unde arunc mobila veche ?

Societatile de salubrizare nu au servcii de genul acesta. Daca o puneti in fata blocului, riscati o amenda de la politia comunitara.

Noi oferim un serviciu dedicat acestei probleme.

Transportam mobila veche cu utilitare de 3,5 tone in locuri special amenajate, oferim si personal pentru demontare si incarcare. Acest serviciu este disponibil in Bucuresti si Ilfov.

Serviciul este complet si nu trebuie sa depuneti nici un efort.

Echipa de 3 muncitor se ocupa de tot, odata cu evacuarea mobilie vechi va scapam si de alte obiecte, electrocasnice, electronice, vesela, borcane din debara, vechiturile din balcon, hainele vechi, orice nu va mai este de folos.

Daca ati mostenit o casa plina de vechituri - noi o golim, daca renovati - va scapam de moloz, daca schimbati mobila - va scapam de mobila veche, daca beciul este plin cu obiecte si lucruri uzate - noi va scapam de toate.

Mai multe informatii gasiti pe site sau la numarul 0762 122 814, un operator  va face un pret atractiv pentru dumneavoastra.

In 2 minute aveti toate raspunsurile la intrebari .

Intrebarea Unde arunc mobila veche ? isi gaseste raspunsul aici.

Va scapam la un pret minim de tot mobilierul de care nu mai ai nevoie. Angajatii firmei noastre vor veni la dumneavoastra acasa si vor evacua fiecare piesa care nu va mai este folositoare. Va vom oferi un serviciu complet, care include personal pentru incarcare, precum si demontatori.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul de telefon 0762 122 814 si sa ne precizati cate obiecte aveti de evacuat. Imediat, noi va vom calcula o suma, care, bineinteles, va fi negociata, in prealabil, cu dumneavoastra. Iar daca doriti sa faceti si putina economie, nu este absolut nici o problema. Asta inseamna ca veti opta pentru un serviciu partial, ce include doar inchirierea dubei cu sofer. Situatia in care dumneavoastra va trebui sa incarcati toate piesele in utilitara.

Unde arunc mobila veche? Scapati acum de toate elementele de care nu mai ai aveti nevoie. Aveti nevoie de spatiu in apartament sau casa si nu stiti cum sa aruncati vechiturile? Nici o problema! Societatea noastra va va ajuta cu maxima promptitudine. Va vom ajuta indiferent ca aveti de evacuat o canapea sau intreg mobilierul din bucatarie. Iar pretul va fi calculat in functie de volum.

Obiectele uzate sau deteriorate iremediabil nu mai ai ce cauta in locuinta ta. Va precizam din start ca sintem o firma serioasa, a carei experienta se acumuleaza inca din 2007. Sintem disponibili in orice zona din Capitala si zonele limitrofe. Ne puteti contacta fara emotii la numarul de telefon 0762 122 814! Oferim servicii pentru orice tip de buzunar. Va vom asigura utilitare de diverse capacitati (3.5 tone, 4.5 tone, etc) si tot personalul de care aveti nevoie (manipulatori si demontatori).

Iar daca doriti sa zugraviti apartamentul, va stam la dispozitie si cu aceasta ocazie. Tine cont ca daca esti angrenat intr-o lucrare mare, va putem inchiria imediat un container de 7 metri cubi pentru moloz. Daca nu va fi cazul, puteti depozita tot gunoiul in saci, pe care angajatii firmei noastre ii vor ridica din locuinta dumneavoastra.