Debarasare mobilier vechi

Bucuresti si Ilfov.

Debarasare mobila veche cu personal. Personalul asigura demontare, incarcare in masina si transportul la groapa de gunoi.
Mobila veche trebuie sa fie eliberate de obiectele care se pastreaza.

Personalul nostru ridica mobila din locuinta, de acolo unde se afla.

Eliberam locuinte de toate obiectele de mobiler si de tot ce se poate gasi intr-o casa sau spatiu comercial cum ar fi covoare, frigider, cada, perdele, usi, ferestre, televizoare, masini de spalat, etc.

Transport se face cu utilitare de 3,5 tone.
Ridicam mobila din toate zonele capitalei si limitrofe ei.
Pretul se calculeaza in functie de zona si etaj.

Programarile se fac cu 24 ore inainte.
Detalii la 0727 656 366
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Industria mobilierului in Romania

Romania, tara europeana cu 21,6 mil. locuitori si cu un PIB in anul 2005 de 78,3 miliarde Euro, are o suprafata de 238.391 km.p., din care 26,7% este acoperita cu paduri (70% fiind in munti). Fagul este specia lemnoasa principala (36%), urmata de rasinoase (30,7%), stejar (11,0%) etc .


Inceputul industriei romanesti de mobila este dupa anul 1900. Astfel, in anul 1915 functionau 12 fabrici de mobila si 70 de tamplarii, iar in anul 1944 erau 73 fabrici de mobila si 86 de tamplarii - care produceau usi, ferestre si piese de mobila.
Din anii '50 a inceput constructia a noi fabrici de mobila, cu masini si utilaje la nivelul perioadelor respective, iar in anul 1990 se realiza mobila in 497 fabrici care functionau, in principal, in structurile organizatorice ale unor combinate sau mari intreprinderi de prelucrare a lemnului. Dupa anul 1990, toate aceste unitati de productie a mobilei au fost reorganizate ca societati comerciale, care sunt si in prezent in functiune.
In anul 2003 erau inregistrate peste 3.876 societati comerciale avand ca obiect principal de activitate fabricarea mobilei, din care cca. 80 sunt intreprinderi mari, cca. 295 sunt intreprinderi mijlocii, iar celelalte sunt intreprinderi mici. In afara de acestea, functioneaza ateliere de mobila cu mai putin de 10 angajati, precum si unitati de productie pentru mobila in cadrul unor societati comerciale cu alt obiect principal de activitate.
Fabricile romanesti de mobila au fost proiectate si realizate ca sisteme complet integrate, fara cooperari cu alte fabrici sau sectii specializate in productia de prefabricate din lemn si de componente. In ceea ce priveste utilarea acestora, majoritatea fabricilor si-au modernizat partial dotarile, dar fara sa ajunga la nivelul performantelor pe plan extern, ceea ce afecteaza nivelul productivitatii muncii si al calitatii produselor.
Privind tipurile de mobila fabricate, acestea acopera toata gama de mobilier: pentru locuinte, pentru birouri, pentru scoli, pentru spatii comerciale si social-culturale, etc., accentul fiind pus atat pe mobila de epoca, imitand stiluri vechi, cat si pe mobila moderna, corespunzator cerintelor pietei interne si externe.
Structura principalelor sortimente de mobila romaneasca este urmatoarea: dormitoare - 12,5%, sufragerii - 21,9%, mobilier pentru birouri - 2,6%, mobilier tapitat - 7,7%, bucatarii - 2,8%, scaune - 10,6%, mic mobilier - 22% si alte sortimente - 19,9%. Peste 50% din productia de mobila este din lemn de fag, 20% - din stejar, 15% - din rasinoase si restul, din alte esente lemnoase.

Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) si cateva companii de colectare a deseurilor organizeaza, vineri si sambata, in orasele din tara dar si pe mai multe trasee rurale, ultima editie din acest an a programului "Marea Debarasare".

Prin satele din 35 de judete urmeaza sa circule masini care sa adune aparate vechi de la cetateni, se arata intr-un comunicat al MMP, remis Ziare.com.

Judetele in care se va desfasura campania din 03-04 decembrie si la nivel rural sunt: Buzau, Iasi, Timis, Alba, Bistrita Nasaud, Cluj, Vaslui, Harghita, Covasna, Mures, Brasov, Neamt, Ialomita, Bihor, Arges, Hunedoara, Constanta, Braila, Galati, Maramures, SatuMare, Botosani, Prahova, Dambovita, Vrancea, Ilfov, Dolj, Olt, Giurgiu, Calarasi,Ialomita, Valcea, Teleorman, Gorj, Mehedinti, precizeaza sursa citata.

La aceasta campanie vor participa toate orasele din Romania, primariile de sector din municipiul Bucuresti, firmele de salubritate, agentiile regionale si locale pentru protectia mediului, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului si cetatenii, alaturi de organizatiile colective si colectoare, parteneri oficiali ai MMP in aceasta campanie.

Programul face parte din eforturile de colectare a acestor tipuri de deseuri din Romania, dar si de atingere a tintelor de colectare pe cap de locuitor.

Romania si-a asumat, prin aderarea la Uniunea Europeana, obligatia de a colecta anual patru kilograme de deseuri de echipamente electrice, electronice si electrocasnice pe cap de locuitor, iar anul trecut s-a adunat doar putin peste un sfert din aceasta cantitate, se arata in comunicat.

Cei care vor sa se debaraseze de lucrurile devenite de prisos (electrocasnice, haine ori mobila veche) pot sa ne contacteze si veti deveni prioritate pentru echipa noastra!

Va punem la dispozitie autoutilitare de 3,5 tone special amenajate pentru debarasare mobila veche asigura n du-va atat transport mobila veche in Bucuresti si nu numai!O retea sociala internationala dezvoltata pe Internet, Freecycle, ajuta oamenii de peste tot sa-si doneze unii altora bunuri de care nu mai au nevoie. Pe ideea ca "nimic nu se arunca, totul se recicleaza", grupul a devenit popular si in Romania, promovand anti-consumerismul, debarasare mobilier vechi reciclarea si protejarea mediului inconjurator prin reducerea deseurilor.

Cei interesati nu trebuie decat sa-l contacteze pe posesor. In general, regula de baza e "primul venit, primul servit".

Povestea a inceput in 2003, in Statele Unite ale Americii, cand ecologistul Deron Beal a realizat ca in loc sa faca munca de teren sa colecteze obiectele de care oamenii nu mai au nevoie, pentru a le redirectiona catre zone defavorizate, ar putea face un mecanism online prin care aceste schimburi sa se produca mult mai eficient si mai usor.

Infiintata initial pentru locuitorii din Arizona, reteaua s-a extins in scurt timp la nivel mondial in peste 85 de tari. In prezent numara aproape 5.000 de grupuri la nivel international, cu 7.611.759 de membri in toata lumea.

In Romania, prima retea Freecycle a fost infiintata in Bucuresti in aprilie 2005, de catre Lucian Sandor. Acesta a crezut ca ideea de Freecycle, existenta deja in caminele din Grozavesti, ar putea fi aplicata la nivelul intregului oras.

Reteaua are mii de utilizatori in Romania

In prezent, in tara noastra exista 14 grupuri active, reunite la adresa Freecycle. Reteaua din Bucuresti numara 3.748 de membri. Pe locul al doilea ca numar de membri este grupul din Timisoara cu 1.219 utilizatori. Grupuri Freecycle exista si in Brasov, Tulcea, Iasi, Cluj, Constanta, Craiova, Oradea, Piatra Neamt, Ploiesti, Resita, Sibiu si Targoviste.

Va ajutam cu debarasare mobila veche punandu-va la dispozitie si personal pentru carat mobila atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe.

Transportam mobila oricand aveti nevoie, pretul transportului mobila fiind cel mai mic de pe piata.

Va punem la dispozitie si servicii de transport moloz pe langa transportul mobilei vechi.

Asiguram debarasarea mobilei vechi cu autoutilitare de 3,5 tone dar totodata si personal de demontare, incarcare, descarcare.