Curatenie poduri, debarasare vechituri.


Cu personal eliberam poduri de obiecte nefolositoare.
Personalul nostru incarca obiectele in saci, pusi la dispozitie de client, incarca in utilitare de 3,5 tone si depoziteaza la groapa de gunoi.

Transportul se face cu utilitare de 3,5 tone.
Preturile difera in functie de nivel si zona.
Programarile se fac cu 24 ore inainte.

Detalii la 0727 656 366
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Indiferent daca suntem dispusi sa recunoastem sau nu, ne-am obisnuit sa strangem o gramada de lucuri in casa. Unele sunt folositoare, dar cele mai multe nu sunt si ocupa mai tot spatiul disponibil mai ales in poduri.
Cu cat locuim mai mult intr-un loc, cu atat mai multe lucruri strangem si nu ne lasa inima sa le aruncam, sperand ca poate, intr-o zi le vom folosi din nou. Dar ziua aceea  nu mai vine.

Atunci cand iti doresti cu adevarat belsugul  si mintea ta  genereaza aceasta hotarare, iar  mediul in care traiesti este imbunatatit  prin servicii curatenie, abundenta vine repede.
Dar,  pentru a primi bunastarea in casa ta,  trebuie sa faci mai intai loc pentru noile  posesiuni. Intai le faci loc in  planul mental,  apoi trebuie sa le faci loc si in planul fizic.

O lege universala spune ca daca dai altora, vei primi inapoi dublu.   
Daca pastrezi o haina de blana veche numai de dragul amintirilor, pe care de fapt nu o mai porti, acest lucru genereaza o energie negativa. Aduna toate hainele pe care nu le-ai mai purtat in ultimii doi ani, paturile si prosoapele vechi, da-le de pomana, astfel si altcineva va beneficia de curatenia ta. Cartile vechi, ingalbenite doneaza-le unei biblioteci ori unui centru de colectare sau vinde-le unui anticariat. Obiectele, uzate, vechi, mobilierul foarte vechi si deteriorat,  daruieste-le unor persoane sarace  si arunca-le pe cele  sparte!

Nu trebuie sa ne atasam emotional de bunurile noastre  materiale! Daca vrei intr-adevar sa devii bogat, trebuie sa inveti sa renunti .Orice spatiu debarasat, este urmat de curatenia de rigoare ! Incepi de la usa principala de la intrare si continui  cu toate incaperile. E bine sa purifici aerul din locuinta folosind betisoare parfumate. Dupa ce ai facut curat, pune totul in ordine.

Iti vei putea ordona mai bine ideile si dorintele tale. Astfel, debarasarea de lucruri nefolositoare din poduri va deveni un obicei si vazand cum e sa traiesti fara depozite de lucruri, vei dori sa iti imbunatatesti tot timpul nivelul de curatenie.Vei observa ca pe masura ce anumite zone din spatiul tau  devin mai libere, acelasi lucru se intampla  cu spiritul si cu trupul tau.

Debarasarea de lucruri vechi din poduri, te face sa te eliberezi de apasarea trecutului si face loc unor noi relatii si planuri de viitor. Pentru a primi prosperitate, ofera mai mult din ce ai tu. Cu cat tu vei da mai mult, cu atat mai mare va fi spatiul interior pe care il vei crea. Nu-ti face griji ca vei ramane fara haine si alte obiecte. Vei primi altele inapoi foarte repede, pentru ca, Universul lucreaza fara intrerupere !

Echipa noastra va ajuta sa scapati de toate lucrurile nefolositoare din poduri, stranse peste ani si mai ales in cantitate mare prin prestari servicii curatenie poduri.
Punem la dispozitie autoutilitare de 3,5 tone special amenajate pentru aceste servicii de curatenie dar si personal de manipulare incarcare/descarcare, care practic va scapa de orice grija in privinta caratului si transportului deseuri, transport moloz catre groapa de gunoi cu care avem contract.
Seriozitatea si rapiditatea sunt cuvintele care ne caracterizeaza si care ne ajuta sa satisfacem toate cerintele fiecarui client.