Curatenie beciuri, debarasare vechituri.


Cu personal incarcam obiectele uzate in saci, de la client, le incarcam in masina si le depozitam in locuri special amenajate.

Elibere pivnite de obiecte nefolositoare.
Transport se face cu tilitare de 3,5 tone.

Preturile difera in functie acces si zona.
Programarile se fac cu 24 ore inainte.

Detalii la 0727 656 366
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Putini oameni au darul de a nu se atasa de lucruri. Obiecte de tot felul, de la televizor pana la bibelouri, au puterea miraculoasa de a ne deveni dragi si, aparent, indispensabile. Daca esti o persoana care are tendinta de a aduna obiecte inutile prin beciuri iata cateva sfaturi pentru a scapa de acest obicei: fa-ti un obicei din a renunta periodic la obiectele inutile.

Nu lasa sa se adune diverse obiecte pe care nu le mai folosesti sis a le strangi aruncate prin beciuri. Dar chiar daca se intampla acest lucru noi va putem ajuta fara ca dumneavoastra sa mai aveti vreo grija : prin curatenie beciuri, va scapam de orice lucru aruncat, moloz, deseuri nepericuloase de tot ceea ce dumneavostra vreti sa scapati.

Va punem la dispozitie autoutilitare de 3,5 tone pentru transport moloz, transport deseuri nepericuloase adica va golim beciurile de tot ceea ce vreti sa scapati.

Echipa noastra este dinamica, tanara si cu forta de munca specializata in salubrizari beciuri. Dumneavoastra uitati de orice griji, ne ocupam noi de tot!

Incarcam toate obiectele nefolositoare din beciuri si apoi le transportam la groapa de gunoi cu care avem contract.

Chiar daca la inceput nu poti sa renunti la un obiect care iti aduce aminte de anumite lucruri, facand curatenie periodic printre „vechituri" te vei putea desparti mai usor de ele.

In plus, vei observa ca locuinta si dulapurile tale sunt mai „aerisite".

Daca ai mai multe obiecte de acelasi fel, doua aparate electrocasnice identice si nu folosesti decat unul dintre ele doneaza-l pe celalalt.

Cu siguranta ca o alta persoana se va putea folosi de obiectul respectiv mai mult decat o faci tu.

Vezi daca nu poti reconditiona o piesa de mobilier sau daca nu o poti transforma in altceva in loc sa o lasi sa se prafuiasca.

Este indicat sa te gandesti si la varianta vanzarii obiectelor care iti sunt inutile.

Banii pe care ii poti obtine astfel ii poti investi in achizitionarea de obiecte care iti sunt intr-adevar necesare.

Odata ce ai luat decizia de a renunta la un anumit obiect, actioneaza imediat ca sa nu te razgandesti.

Va oferim servicii curatenie beciuri rapid atat in Bucuresti cat si in zonle limitrofe la cele mai mici preturi servicii curateie beciuri de pe piata.