Inchiriere container gunoi

Bucuresti si Ilfov.

Container gunoi cu o capacitate de 7 metri cubi. Inchirierea se face pe 72 ore, in functie de dorinta clientului.
Containerul de se poate incarca cu orice tip de gunoi, exclus gunoi menajer si resturi de animale.
Se poate incaraca gunoi gospodaresc din urma amenajarilor exterioare, deseuri din urma conatructiilor si alte materiale asemanatoare.

Incarcarea se asigura de client.
Detinem 20 de containere.
Preturile difera in functie de  zona.
Programarile se fac cu 24 ore inainte.

Detalii la 0727 656 366
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Salubrizarea reprezinta una dintre problemele importante cu care se confrunta Romania in ceea ce priveste protectia mediului. Aceasta se refera la activitatile de colectare, transport, tratare, valorificare si eliminare a deseurilor.

In ceea ce priveste reciclarea, teoretic, nimeni nu contesta importanta acesteia, practic, insa, investitiile private sunt putine, iar autoritatile nu investesc in educarea cetatenilor. Desi nu foarte numeroase, investitiile private in domeniul colectarii selective incep sa-si faca simtita prezenta pe piata. Depozitarea ramane, insa, principala forma de eliminare a deseurilor municipale prin containere.

Va punem la dispozitie containere gunoi de 7 mc cu stationare 24-72 ore in functie de cat este nevoie pentru incarcarea gunoiului.

Asiguram transportul containelor gunoi la groapa de gunoi cu care avem contract.

Pretul inchirierii containelor este cel mai bun de pe piata deoarece nu exista taxe ascunse, fiind totul inclus.

Sunati si nu veti regreta pentru inchiriere container gunoi.

Cresterea numarului populatiei in ultimele decenii a dus la sporirea consumului ceea ce a favorizat cresterea volumului deseurilor menajere. Azi in tarile dezvoltate se acumuleaza in jurul a 800 - 1 000 kg de deseuri pe cap de locuitor annual. Volumul mare de gunoaie duce la modificarea echilibrului ecologic al naturii, de aceea oamenii sunt chemati sa contribuie la micsorarea impactului negativ al deseurilor.
Notiunea clasica de deseu este redata in legislatia de mediu a UE care defineste deseurile drept “orice substanta sau obiect pe care operatorul le elimina sau intentioaneaza sa le elimine”, iar conform legislatiei nationale, deseurile sunt “substantele, materiale, obiecte, resturi de materii prime provenite din activitati economice, menajere si de consum, care si-au pierdut , integral sau partial, valoarea initiala de intrebuintare, dintre care unele sunt reutilizabile dupa prelucrare.

Referitor la gunoaie se poate concretiza ca devine deseu orice obiect, element, componenta care a fost introdusa in pubela de catre consumator si care, prin amestec, devine „murdar”, greu de separat ulterior si de introdus in procesul de reutilizare.
Volumul deseurilor este enorm astfel pentru a interprinde un plan de gestiuni a acestei cantitati este nevoie mai intai de o clasificare a deseurilor.

Conform datelor Agentiei Europene de protectie a mediului, deseurile menajere constituie circa 14% din cantitatea totala de deseuri in Europa de Vest, si 5% in tarile Europei Centrale si de Est. Metoda principala de neutralizare a deseurilor menajere in Republica Moldova o reprezinta inhumarea. Volumul deseurilor de productie si a celor menajere acumulate in tara constituie circa 6 mln. tone, inclusiv 12 mii tone de deseuri toxice. Salubrizarea localitatilor a fost si continua sa ramina o problema dificila. Fiecare localitate din tara dispune actualmente de 1-2 gunoisti, dar acestea nu sunt amenajate conform standardelor de salubrizare. Suprafata rampelor de depozitare a deseurilor in localitatile rurale si urbane, conform datelor Inspectoratului Ecologic de Stat, constituie 1304 ha, iar, conform Anuarului statistic al Moldovei, doar 142, 6 ha sunt autorizate pentru depozitarea deseurilor menajere solide in localitatile urbane. Tinind cont de raportul populatiei urbane (55,4%) fata de cea rurala (45.6%), constatam ca in localitatile rurale se manifesta o gestionare neadecvata a deseurilor menajere[5]. Acutizarea problemei deseurilor este generata de modul defectuos in care acestea sunt gestionate in prezent.

Rampele de deseuri nu sunt construite si amenajate in mod corespunzator, nu dispun de sisteme de izolare si de protectie, iar lucrarile de inhumare nu, inchiriere container gunoi se executa la timp si conform tehnologiei existente in lume. O parte din deseuri se depoziteaza in afara perimetrelor admise. Un exemplu foarte adecvat ne poate servi Gunoistea de la Tintareni care reprezinta o groapa enorma unde se depoziteaza toate deseurile colectate din Chisinau Zilnic aici se aduc zeci de tone de gunoi, iar localnicii din satul invecinat se tem de o catastrofa ecologica si cer inchiderea gunoistei. Nelinistea lor a devenit si mai mare dupa ce acum doi ani a fost deteriorat digul protector al gunoistii, satul riscand atunci sa fie inundat de deseuri. Peste cativa ani aceasta gunoiste poate servi un focar de infectii si bolii, bataie de cap localnicilor le da si fumul care apare in urma aprinderii deseurilor menajere el continind substante foarte toxice cum ar fi dioxanul si furanul. O astfel de situatie poate fi intilnita la majoritatea gunoistelor din republica, cele din mediu rural sunt amplasate in locuri ne autorizate si astfel duc la poluarea apelor de suprafata si freatice, si a cimpurilor arabile. In diagramele de mai jos este prezentata dinamica suprafetelor rampelor de depozitare si a volumului de deseuri menajere in anii 2001- 2005.

In containerele pe care le punem la dispozitie se pot incarca si deseuri din constructii si demolari, sau orice alt lucru nefolositor de care vreti sa scapati.