Colectare mobila veche

Colectam mobila veche de la persoane fizice si juridice cu utilitare de 3,5 tone si personal pentru demontare si incarcare.

Atunci cand nu puteti scapa de mobilierul vechi noi suntem solutia. Ridicam orice tip de mobilier vechi in orice stare.

Daca aveti o locuinta sau un altfel de spatiu plin cu vechituri si mobila veche, personalul nostru se ocupa de eliberarea acestuia. Evacuam orice tip de obiecte nefolositoare.

Colectam mobilier vechi din lemn, metal, plastic sau sticla; evacuam diverse textile, haine, covoare, draperii si perdele; borcane si bidoane, eliberam camara sau beciul de lucrurile care va tin spatiul ocupat.

Serviciul nostru este complet si dumneavoastra nu trebuie sa faceti nimic.

Colectam mobila veche care este degradata sau nefolositoare, nu colectam mobila veche gratis sau mobila pentru reconditionat. Acest serviciu se adreseaza celor ce vor sa scape de mobilierul nefolositor.

Solicitati o cotatie de pret la

0727 656 366

Nu va costa nimic sa intrebati. Onoram orice comanda.


Afacerea mobilei este unul dintre principalele obiecte necesare vietii si activitatii omului deoarece indeplineste cerinte materiale prin functiunea sa practica si in acelasi timp un important rol estetic satisfacand necesitatea de frumos .
In crearea mobilierului se folosesc aceleasi principii de realizare a caracterului si a expresiei artistice ca si in arhitectura: utilitate, solidaritate, frumusete. Orice piesa de mobilier nu poate fi inceputa fara o destinatie precisa, fara a servi unui scop. Trebuie sa existe raporturi stranse intre frumos si util, accentuarea uneia sau alteia intre aspecte determinand rezolvari nepractice, monotone, nepersonale. Mobilierul inseamna frumusetea formelor utile .De aceea, colectam mobila pentru a va ajuta in transport mobile veche.
Mobilierul se poate defini prin simpla enumerare a categoriilor pe care le include (scaune, dulapuri, mese, paturi etc.) sau ca piesa fundamentala in aranjarea spatiului interior, individualizand mediul, conferindu-i un caracter personal.
Aceasta ne conduce la ideea ca mobilierul indeplineste functii ce pot fi impartite in doua categorii: functii utilitare si functii simbolice.
Functiile utilitare se refera la posibilitatile pe care le confera mobilierul de a depozita, de a ordona, de a transporta mobila,de a colecta mobile veche de a inlesni odihna sau exersarea unei activitati si, nu in ultimul rand, de a asigura conforul fizic si psihologic al omului.
Functiile simbolice se vor referi asadar la: functia estetica a mobilierului, functia de creare a mediului interior si functia de reprezentare a „eu”-lui.
Functia estetica consta in conceptia specifica asupra frumosului. Produsul – mobila veche devine, prin functia sa estetica, martorul cultural al unei epoci. Mobilierul vechi este unul din bunurile a caror traditie, a caror istorie include nume mari, titluri de noblete, epoci si secole.
Chiar daca reconstructia unei locuinte preistorice este practic imposibila se pare ca acestea aveau totusi piese de mobilier, chiar daca cele mai multe improvizate din piatra sau bucati de lemn, fiind in principal mese sau scaune grosolane.


Mobilierul egiptean
Climatul foarte uscat al regiunii si complicatele traditii sepulcrale sunt in parte responsabile pentru pastrarea in bune conditii a numeroase piese : mese, scaune, banci, etc. O alta sursa importanta de informatie sunt picturile murale, care prezinta in repetate randuri interioarele egiptene din epoca.

Cu totii ne dorim ca mobila care ne impodobeste caminul sa arate mereu noua si ingrijita. Din pacate, insa, trecerea timpului isi lasa adesea amprenta asupra ei si, desi ramane functionala, aspectul estetic lasa de dorit. Sa vedem in cele ce urmeaza cateva sfaturi si solutii pentru a oferi o viata mai lunga pieselor de mobilier.

In primul rand, specilistii recomanda ca mobila sa fie ferita de actiunea directa a razelor solare pentru ca mutarea mobilier sa fie executata in siguranta. Lumina si caldura excesive vor decolora in timp tapiteriile si pielea, dar pot afecta si mobila din lemn. Mai intai sa vedem cum putem proteja mobilierul din lemn. Desigur, mai intai de toate, avem grija ca amplasarea pieselor de mobilier din lemn sa se faca la o distanta mai mare de un metru de sursele de caldura precum radiatoare, calorifere, sobe sau seminee. In al doilea rand, intretinerea periodica se face prin stergerea de praf cu o carpa moale din bumbac si cu solutii speciale pentru curatarea mobilei. Se va evita cu orice pret apa, care poate pata mobila si o va face sa se umfle.
Ca si in cazul mobilei din lemn, canapelele din pielea trebuie tinute la distanta de sursele de caldura si de lumina excesiva, pentru a evita deshidratarea. De asemenea, vom evita contactul cu obiecte abrazive sau ascutite, care pot taia pielea. Exista comercializate produse speciale pentru intretinerea canapelelor din piele, in functie de tipul pielei – naturala sau ecologica. Praful se poate indeparta cu o carpa moale, iar pentru petele usoare se poate folosi o solutie de apa calduta cu detergent de vase, folosindu-se numai spuma aplicata pe pata. Dupa cateva minute, aceasta se indeparteaza cu un burete sau o carpa uscata.
Pentru tapiterie, aspirarea periodica garanteaza indepartarea eficienta a prafului. Petele se pot indeparta cu detergent de vase sau de rufe dizolvat in apa. Se aplica spuma, se lasa cateva minute, se indeparteaza si se clateste. Exista si situatii cand este necesara interventia unui specialist, atunci cand tapiteria se decoloreaza sau se rupe. Retapitarea se poate face din acelasi material, partial, colectare mobila sau se poate retapita in intregime, cu un material complet nou. O intretinere buna si eficienta poate prelungi viata mobilei dumneavoastra preferate.

Va invitam sa ne contactati pentru a obtine cel mai bun pret legat de colectare mobila veche, colectare electrocanice vechi, electronice uzate si orice alt lucru care nu va mai este de folos!

Echipa noastra va va ajuta de la dezmembrare pana la incarcare in masina ...astfel dumneavoastra nu trebuie sa mai faceti nimic legat de transportul mobilei vechi!

Va punem la dispozitie autoutilitare de 3,5 tone si un personal calificat cu soferi profesionisti care fac ca transportul mobila sa fie rapid!

Transportam moloz, oricand, oriunde si mutam mobila atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe!